Teknik Özellikleri
Rutubet (%):14 max
Protein (%):11,5 min
Kül (%):0,45 min-0,50 max
Ürün Bilgisi
Tüm ekmek çeşitlerinin yapımında kullanılan bu ürün renk, tat ve verdiği aroması ile eşsizdir. Bunun yanı sıra kek, börek, pasta, baklava, mantı ve erişte imalatında yüksek performans gösterir. Düşük küllü ve kendisine has buğday alt yapısına sahip olması da bu ürünü parlak ve beyaz kılar.
Kilogram Çeşitleri: 50 kg/25 kg/10 kg/5 kg
Yapısal Özellikleri
Kuvvetli ve aynı zamanda kolay açılabilir bir hamur sağlar. Diğer unlar ile kıyaslandığında daha fazla ürün imkânı verir. Her türlü üründe istenilen nitelikte kabarma sağlar, yoğurma esnasında sertleşmez ve pişme aşamasında kabuk yapmaz. Uygun koşullarda muhafaza edildiği takdirde tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre koruyan ürünler sunar.