ESMER/TANDIRBAŞI

 
 
 
 
  • ESMER/TANDIRBAŞI
  • ESMER/TANDIRBAŞI
  • ESMER/TANDIRBAŞI

ESMER/TANDIRBAŞI

Teknik Özellikleri
Rutubet (%):14 
Protein (%):13 min-14 max
Kül (%):2,5 max

Ürün Bilgisi
Her çeşit tandır ekmeği, köy ekmeği ve esmer simit yapımında kullanılan küllü bir undur.

Kilogram Çeşitleri: 50 kg/25 kg/10 kg/5 kg

Yapısal Özellikleri
Kuvvetli ve tandırdan akmama özelliğine sahip hamur elde edilir. Su kaldırma oranının yüksek olmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesini sağlar. Uygun şartlar sağlandığı takdirde bu ürünler uzun süre tazeliklerini korur.

 
 
 
 
 
 
Başer Un 2021 © Tüm hakları saklıdır.
Başer Un
Başer Un
Kızılcıkorman Mah. No: 136 D100 Karayolu Üzeri
Akyazı/SAKARYA